ProLease is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.30 uur.

073 - 648 70 20

Op weg naar de beste leasemaatschappij van Nederland

Bij de aanschaf van een leaseauto kijken veel bedrijven vooral naar de hoogte van het leasebedrag. Een gemiste kans, want ProLease bewijst bij steeds meer bedrijven dat het ook anders én nog steeds voordelig kan!

Door fiscale mogelijkheden slimmer te benutten, optimaal in te spelen op de groeiende behoefte aan flexibiliteit, flink te besparen op het wagenparkbeheer en door middel van heldere managementrapportages gericht te sturen op zuiniger gebruik.

Als eerste leasemaatschappij in Nederland maakt ProLease dit met innovatieve diensten en unieke services ook mogelijk voor kleinere en middelgrote wagenparken.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Operational Lease.

Omdat iedere organisatie uniek is, bespreken we graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uw behoeftes en onze toegevoegde waarde.

Bel of mail ons, we maken graag tijd voor u vrij!

Lid VNA

De Vereniging voor Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) is opgericht in 1983. Vandaag de dag is zij uitgegroeid tot een professionele vereniging. De VNA-leden zorgen samen voor de operationele lease en het wagenparkbeheer van ruim 800.000 personen- en bestelauto's. ProLease is al jaren actief lid van de VNA en borgen hiermee dat wij u als klant de beste mogelijke service kunnen bieden.

> Meer informatie

Lid AIC

ProLease is als gerenommeerde leasemaatschappij actief lid van de Autolease Inkoop Combinatie. Een coöperatie van 20 autoleasemaatschappijen in Nederland, die gezamenlijk circa 100.000 leasecontracten in portefeuille hebben. Voor ProLease biedt het lidmaatschap een aanvullende borging om onze klanten de best mogelijke service, tegen aantrekkelijke en scherpe tarieven, te kunnen blijven aanbieden.

> Meer informatie

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam

ProLease B.V.

KvK nr.

171.82.673

BTW nr.

NL8149.76.323.B01

IBAN

NL58DEUT0516944452

BIC

DEUTNL2N