ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

Mobiliteitsbudget

Veel bedrijven zoeken nieuwe oplossingen om de mobiliteit van hun medewerkers efficiënt en effectief af te stemmen op de groeiende flexibiliteit van werk. Nu steeds meer bedrijven overstappen op flexibele werkplekken, thuiswerken en flexibele werktijden komen ook nieuwe vormen van mobiliteit in beeld. Denk bijvoorbeeld aan een flexibele autopool met elektrische auto’s, die ook nog eens perfect in het MVO-beleid passen. Maar ook aan de inzet van fiets en OV, of aan combinaties hiervan. 

Iedereen z’n eigen mobiliteitsbehoefte

De groeiende behoefte aan flexibilisering geldt ook voor medewerkers. Aan de auto van de zaak hangt voor veel mensen een hoog prijskaartje. Steeds vaker wordt daarom voor dagelijks woon-werkverkeer gekozen voor een auto met weinig of geen bijtelling. Wel wil men dan voor een speciale gelegenheid over een representatieve auto beschikken en met hun gezin op vakantie gaan in een ruime gezinsauto.

Hoogstaande automatisering

De wederzijdse behoeften aan meer flexibiliteit en kostenbeheersing stelt hoge eisen aan de advisering en automatisering van de leasemaatschappij. De adviseurs van ProLease kunnen u uitstekend adviseren over de introductie van het individuele mobiliteitsbudget. En via uitgebreide managementrapportages houdt u zicht en grip op het individuele gebruik en verbruik.

Gestructureerde aanpak

Om u goed te kunnen adviseren, kiest ProLease voor een gestructureerde aanpak in vier fases. Zo maken we een uitgebreide analyse van uw huidige wagenpark, de kosten, uw wensen en eisen en de individuele mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers. Op basis van de uitkomsten ontvangt u een compleet advies. Daarna ontvangt u offertes op maat, waarbij ‘the total cost of ownership’ centraal staat. Tot slot overleggen we samen met u wat de meest effectieve manier van beheer wordt.