ProLease zoekt medewerker Remarketing & Rental

ProLease is een middelgrote universele autoleasemaatschappij gevestigd in 's-Hertogenbosch. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richt ProLease zich op klanten met een wagenpark tot 250 auto’s. In ruim 15 jaar tijd is het wagenpark van ProLease gegroeid tot 7.000 auto’s. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Onze kernwaarden zijn: Kennis, Klantgericht, Energiek, Anders & Schakelen.

De doelstelling voor komende jaren is deze groei te continueren. Om deze groei te stroomlijnen zoekt ProLease naar versterking van haar Remarketing & Rental afdeling.

Functieomschrijving

Als medewerker van de Remarketing & Rental afdeling ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van het innameprotocol voor ex-leaseauto’s en shortlease-auto’s. Auto’s die ingeleverd worden door onze klanten aan het einde van een leasecontract worden gecontroleerd op de aanwezigheid van alle sleutels, documenten en op (eventuele) innameschades. Hiervoor wordt een professioneel schaderapport opgesteld. De ex-leaseauto’s worden vervolgens klaar gemaakt voor verkoop aan onze handelaren, of gereed gemaakt voor verkoop in onze showroom in Den Bosch. Dit betekent de auto reinigen en poetsen, foto’s maken in onze eigen professionele fotostraat en etaleren in de showroom. Verder worden de auto’s online geadverteerd via onze eigen website of externe occasionportals.

ProLease beschikt verder over een grote, eigen shortlease- en huurvloot waar dagelijks wijzigingen in plaatsvinden. Ook voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op het innemen en opnieuw inzetten van een huurauto, ben jij verantwoordelijk.

Een dynamische rol waar wij veel vragen van jouw flexibiliteit, snelheid en kwaliteit van werken. Dit met als doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de klanttevredenheid op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Wat zijn je taken?

 • Uitvoeren van het innameprotocol bij ex-lease en shortlease auto’s;
 • Opstellen van een professioneel schaderapport;
 • Klaarmaken van auto’s voor verkoop vanuit de showroom, inclusief het maken van foto’s vanuit onze eigen fotostraat;
 • Innemen en inzetten van shortlease- en huurauto’s bij klanten;
 • Ondersteunen van de verkoopadviseurs in de showroom;
 • Diverse administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Klant- en oplossingsgericht;
 • Enthousiaste en proactieve instelling;
 • Gewend te werken in een hectische, commerciële omgeving;
 • Ervaring in de automotive leasebranche is een must;
 • 40 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

ProLease biedt je een uitdagende baan met veel zelfstandigheid binnen een ervaren en enthousiast team. Je groeit mee met de organisatie en ontwikkelt je tot een “spin in het web” binnen de afdeling. We bieden je volop uitdagingen. Dat daarbij een prima beloning en dito arbeidsvoorwaarden horen spreekt voor zich.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, stuur dan je motivatie en c.v. naar sollicitatie@prolease.nl of verstuur het naar:

ProLease B.V.

T.a.v. Vincent Smits
Europalaan 30
5232 BC 's-Hertogenbosch