ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

ProLease zoekt gedreven account manager (M/V) new business regio Rotterdam & Den Haag

ProLease is een jonge, onafhankelijke leasemaatschappij, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richt ProLease zich op klanten met een wagenpark tot 500 auto’s. ProLease is opgericht in 2006 en heeft zich sindsdien opgewerkt tot een top 20 speler op de leasemarkt met een wagenpark van ongeveer 6000 voertuigen en vele innovatieve mobiliteitsoplossingen. Om de aanblijvende groei van ProLease te kunnen blijven doorzetten komen wij graag in contact met een Accountmanager New Business.

De functie:
Als Accountmanager New Business 'hunt' je op nieuwe prospects voor ProLease. Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe relaties, de groei van de leasevloot en het aanbieden van mobiliteitsoplossingen en het afsluiten van nieuwe leasecontracten. Daarnaast ben je in staat om alle overige diensten en producten welke ProLease voert op succesvolle wijze onder de aandacht te brengen. Je zorgt voor het gehele commerciële traject vanaf het inventariseren van de mobiliteits- behoefte van de klant, het vertalen naar de juiste mobiliteits- oplossingen tot het succesvol omzetten naar winstgevende contracten. Kortom een veelzijdige en uitdagende baan voor een commerciële professional met veel energie, passie en drive!

Wat vragen wij?
Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt, bij voorkeur, enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare acquisitiefunctie in een MKB omgeving. Ervaring in leasing of automotive is een pre, maar affiniteit met automotive is een must. Jouw werkwijze kenmerkt zich als accuraat, vlot en gestructureerd. Je bent in staat om op zelfstandige wijze een krachtige marktbewerkingsstrategie in samenspraak met de supervisor op te zetten. Het realiseren van doelstellingen met betrekking tot het actief en zelfstandig acquireren van nieuwe klanten met als doel het sluiten van nieuwe contracten zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast ben je in staat om je waardevol netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen. Hiervoor beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel intern- als extern en werk je nauw samen met de leaseadviseurs.

Als Accountmanager new business, ben je een sterke onderhandelaar met een empathisch vermogen om de klant te kunnen overtuigen. Het opzetten van commerciële acties om dit te realiseren zie je als een kans. Prioriteren van werkzaamheden gaat je goed af en hier Ad-Hoc taken in passen is voor jou geen probleem. Daarnaast ben je te typeren als gedreven, energiek en prestatiegericht. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Communicatieve vaardigheden zowel in- als extern. Creatief in het bedenken van commerciële oplossingen.

Kenmerken van onze ideale kandidaat:
• Uitstekende commerciële voelsprieten
• Geen 9-5 mentaliteit
• Klantgerichte instelling
• Communicatief sterk

Wat bieden wij?
De organisatiecultuur van ProLease is te omschrijven als informeel, gedreven, betrokken en professioneel. Door de continue groei is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kennis van leasing en automotive te vergroten. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons gloednieuwe kantoor aan de A2 in 's-Hertogenbosch, een inspirerende werkomgeving!

Kenmerken van de functie:
• Locatie hoofdkantoor: 's-Hertogenbosch
• Werkgebied: Rotterdam & Den Haag
• Marktconform salaris met bijpassende bonusregeling
• Uitstekende secundaire voorwaarden (o.a. auto van de zaak, laptop, telefoon)

Interesse?
Neem contact op met Paul den Ronden (0655-818041) of stuur je motivatiebrief en CV naar paul.den.ronden@prolease.nl

Team ProLease