ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

Sponsoring

ProLease ondersteunt in Nederland sport in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. We doen er alles aan om sporttalent te ontwikkelen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat ProLease niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start.

DE PROLEASE GROTE PRIJS VAN BRABANT
De ProLease Grote Prijs van Brabant is een veldrit die gereden wordt in 's-Hertogenbosch. Het parcours is gelegen op de Pettelaarschans. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Grote Prijs Van Brabant. ProLease is de hoofdsponsor van de wedstrijd. Nieuwsgierig naar de veldritten van de ProLease Grote Prijs van Brabant, neem eens een kijkje op de website: www.veldrit-gpb.nl.

ORANGE BABIES CYCLING TEAM
Het Orange Babies Cycling Team is in 2004 opgezet door Frank Groenendaal. Vele toprenners zijn daar uit voortgekomen zoals Gerben de Knegt, Wilant van Gils, Daphny van den Brand, Ronald Mutsaars, Richard Groenendaal (AA-drink), Sanne van Paassen, Sophie de Boer, Micky van Empel, Eddy van IJzendoorn Maik van der Heijden en huidige renners als Twan van den Brand, Patrick van Leeuwen en Gert-Jan Bosman. 

Orange Babies is géén sponsor, maar een stichting die zich inzet voor zwangere vrouwen met HIV en babies. Het Orange Babies Cycling Team is een cycle-cross team wat bestaat uit renners van diverse categorieën. Van junioren, beloften, dames tot eliten/professionals. Nieuwsgierig naar Orange Babies Cycling Team, neem eens een kijkje op de website: www.orangebabiescyclingteam.com.