Corona maatregelen - update

15 december 2020

ONZE DIENSTVERLENING BLIJFT ONGEWIJZIGD

Maandag 14 december heeft de Nederlandse overheid besloten een groot aantal maatregelen te nemen n.a.v. de recente ontwikkelingen van het COVID-19 virus. Al onze medewerkers staan nog steeds voor u klaar als u ons nodig heeft.

Hieronder treft u een kort overzicht aan van de belangrijkste veel gestelde vragen en antwoorden:

Bereikbaarheid
ProLease blijft gewoon bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.30 uur via telefoon of e-mail:

T. 073 - 648 70 20
E. info@prolease.nl

Via prolease.nl kunt u ook altijd via de chat contact opnemen met een van onze medewerkers.

Ook uw vaste Accountmanager en/of Lease-adviseur blijven uiteraard zowel telefonisch als per e-mail normaal bereikbaar!

Levering nieuwe auto
De aflevering van nieuwe leaseauto's kan vooralsnog gewoon doorgaan. De leverende dealer neemt voorafgaand aan de verwachte leverdatum contact met u op voor het maken van een afleverafspraak, rekening houdend met de actuele richtlijnen vanuit het RIVM.

Van een aantal automerken is bekend geworden dat zij hun fabrieken tijdelijk gesloten hebben. Dit kan eventueel van invloed zijn op uw bestelling. ProLease houdt dit goed in de gaten en bij eventuele wijzigingen zullen wij u direct hierover informeren.


Occasions
Helaas is onze showroom per 15 december gesloten tot nader bericht. Onze online showroom is uiteraard wel open voor u. Heeft u interesse in een van onze occasions, neem dan contact met ons op zodat wij in overleg met u een proefrit kunnen inplannen. Geplande afleveringen zullen in overleg met u gewoon worden uitgevoerd.

T. 073 - 751 73 80


Onderhoud
Vanuit de richtlijnen van het RIVM is het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan uw leaseauto gewoon mogelijk.

ProLease biedt standaard de ProLease Onderhoud Service aan. Uw auto wordt in dit geval gratis gehaald op een door u aangegeven locatie en aan het einde van de dag weer gewassen op dezelfde locatie teruggebracht. Uiteraard werken onze servicepartners volgens de richtlijnen van het RIVM.

Plan hier direct online een afspraak in.


Bandenwissel
Vrijwel alle vestigingen van onze bandenfitpartners zijn nog geopend. Plan online heel eenvoudig uw afspraak voor uw bandenwissel of vervanging van banden.


Pech onderweg

De ProLease Alarmdienst blijft haar dienstverlening zo normaal mogelijk 24/7 uitvoeren. Hierbij staat de veiligheid van iedereen voorop! Houd hierbij rekening met de actueel geldende hygiƫnemaatregelen.

ProLease Alarmdienst: +31 (0)73 - 751 73 73


Schade
Heeft u schade aan uw leaseauto? Heel vervelend en hopelijk is alles goed met u! Schadeafhandeling is niet veranderd en meld iedere schade zo spoedig mogelijk bij ProLease. Onze schadeherstelpartners zijn gewoon geopend en zij hebben uiteraard ook de noodzakelijke hygiƫnemaatregelen getroffen.

T. 073 - 648 70 20