ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

NIEUWS

Mobiliteitsleverancier van InMotion

Mobiliteitsleverancier van InMotion

Met trots is ProLease de mobiliteitsleveranciers geworden van InMotion. InMotion is een team van studenten dat de 24 uur van Le Mans wil gaan rijden met een zelf ontwikkelde volledige elektrische auto. Voor ons is de samenwerking een mooie manier om te investeren in de ontwikkeling van een duurzame auto en samen te werken met jonge enthousiaste studenten.

Dat InMotion al aardig op is zijn blijkt wel want wat ze hebben het derde snelheids record in de zak. Deze keer is de IM / e (de naam van de auto) ook de snelste elektrische auto op TT Circuit Assen geworden.

Het begon met het voorbereiden van de Pitbox op donderdagavond. Op vrijdag hebben ze de laatste tests uitgevoerd met een nieuwe coureur, Jeroen Mul. Jeroen Mul heeft ervaring met formule-auto's maar racet nu voor Lamborghini. Dus het was ook het moment voor hem om de auto te leren kennen. Op zaterdag, tijdens de Experience Electric Day, ging de IM / e om half twaalf snel op schema. Na 1: 43: 059 passeerde het opnieuw de finish en dat werd het nieuwe elektrische ronde-record op TT Circuit Assen!

Kortom een groot succes. De tests en de recordpoging verliepen zoals gepland hadden en de weg naar Le Mans is weer een stuk dichterbij.

Wil je meer weten?
https://www.inmotion.tue.nl/en/news


Bron afbeelding: Gerlach Delissen Photography