ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

NIEUWS

ProLease in OnderNamen Utrecht

ProLease in OnderNamen Utrecht

'Veel mensen kijken alleen naar het leasebedrag. Ze vergelijken de hoogte van het bedrag en gaan voor de voordeligste optie. Een gemiste kans,' volgens Joost van Schaik, salesmanager bij ProLease. 'Een wagenpark gaat ook over inrichting én beheer. Dankzij onze creatieve concepten besparen klanten al snel duizenden euro's per jaar.' Samen met zijn collega Remco den Broeder is Joost verantwoordelijk voor de regio Midden-Nederland.

Auto op afroep
ProLease gaat altijd voor een optimale inrichting van een wagenpark. Joost: 'Tijdens een gesprek met de klant brengen we de mobiliteitsbehoefte in kaart en definiëren we de mogelijkheden. Met deze analyse bekijken we het autoreglement en de vaste en variabele kosten. Vervolgens kijken we naar de medewerkers die een auto voor de zaak rijden en wat hun privébehoeften zijn. Tot slot kijken we naar de mobiliteitsdoelstellingen.' Hieruit volgt een mobiliteitsadvies. Dat gaat verder dan het bepalen van het aantal leaseauto's. Neem het concept Mobility on Demand. Joost: 'We zorgen dat de klant altijd een passend autopark heeft en dat de auto's niet ouder dan 3 jaar zijn. In overleg bepalen wij welke automerken en typen er ingezet worden. De klant reserveert op afroep. Tegen een fixed price.' 

Wilt u het mooie artikel over onze collega's Joost van schaik en Remco den Broeder in Magazine OnderNamen Utrecht in zijn geheel lezen? Klik op onderstaande afbeelding.

  

Bron: OnderNamen Utrecht - Tekst: Trea Scholten | Fotografie: Menno Ringnalda