Diensten die altijd passen bij uw mobiliteitsbehoeften

Mobiliteitsoplossingen

Het zakelijk leasen van auto's gaat verder dan alleen het afsluiten van een of meerdere leasecontracten. De afgelopen jaren hebben organisaties steeds meer behoeften gekregen aan duurzame oplossingen, flexibiliteit en advies over en optimaliseren van autoregelingen.

Want grip houden op de kosten is belangrijk, nu en in de toekomst.

Bijvoorbeeld door het inzetten van een fietsplan. Een gezonde en maatschappelijk verantwoorde arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Of kiest u voor duurzame mobiliteitsoplossingen door elektrificering van uw wagenpark?

ProLease denkt uiteraard graag met u mee en heeft hiervoor een aantal aanvullende diensten ontwikkeld de afgelopen jaren.

Mobiliteitsscan

ProLease heeft in eigen huis een geavanceerde mobiliteitsscan ontwikkeld waarmee op een snelle en grondige manier een scan gemaakt wordt van uw mobiliteitsbeleid. Naar aanleiding van de resultaten van de mobiliteitsscan ontvangt u van ons een score op het gebied van kostenbesparing, werkgeverschap én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast geven wij u een op maat gemaakt advies waarmee u uw mobiliteitsbeleid weer helemaal up-to-date kunt maken passend bij de doelstelling van de organisatie.

> Meer informatie

Sale & Lease Back

Bij Sale & Lease Back verkoopt u uw bestaande wagenpark aan ProLease, om deze vervolgens weer terug te leasen. ProLease wordt juridisch eigenaar van de auto's terwijl u en uw medewerkers onbezorgd door kunnen blijven rijden in de 'eigen' auto. Via deze manier kunt u op korte termijn werkkapitaal verschaffen aan uw onderneming en draagt u het operationeel beheer rondom uw wagenpark over aan de specialisten van ProLease.

> Meer informatie

E-mobilityplan

Een e-bike via E-mobility Plan is een gezonde en maatschappelijk verantwoorde arbeidsvoorwaarde. Wanneer uw medewerkers de auto laten staan is dat niet alleen binnen het MVO beleid interessant, maar het kan ook een flinke kostenbesparing opleveren. Uw medewerkers hebben minder reistijd in drukke steden, geen parkeerkosten, geen files en het past ook nog in een gezondere levensstijl. Voordelig, duurzaam, zonder files van en naar het werk rijden en tegelijkertijd kosten besparen? Met E-mobility Plan profiteert uw organisatie van al deze voordelen.

> Meer informatie

Greenbox

Alle leaseauto’s van ProLease kunnen in principe voorzien worden van een Greenbox. Dit is een boordcomputer die ProLease tegen geringe meerprijs in iedere auto kan plaatsen. Deze innovatieve boordcomputer biedt oplossingen om uw wagenpark efficiënter, veiliger en voordeliger te beheren door diverse innovatieve oplossingen: brandstof besparen / brandstofverbruik verlagen, verkeersveiligheid verhogen of ritregistratie.

> Meer informatie