Diensten die altijd passen bij uw mobiliteitsbehoeften

Mobiliteitsoplossingen

Het zakelijk leasen van auto's gaat verder dan alleen het afsluiten van een of meerdere leasecontracten. De afgelopen jaren hebben organisaties steeds meer behoeften gekregen aan duurzame oplossingen, flexibiliteit en advies over en optimaliseren van autoregelingen.

Want grip houden op de kosten is belangrijk, nu en in de toekomst.

Bijvoorbeeld door het inzetten van een fietsplan. Een gezonde en maatschappelijk verantwoorde arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Of kiest u voor duurzame mobiliteitsoplossingen door elektrificering van uw wagenpark?

ProLease denkt uiteraard graag met u mee en heeft hiervoor een aantal aanvullende diensten ontwikkeld de afgelopen jaren.

Mobiliteitsscan

ProLease heeft in eigen huis een geavanceerde mobiliteitsscan ontwikkeld waarmee op een snelle en grondige manier een scan gemaakt wordt van uw mobiliteitsbeleid. Naar aanleiding van de resultaten van de mobiliteitsscan ontvangt u van ons een score op het gebied van kostenbesparing, werkgeverschap én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast geven wij u een op maat gemaakt advies waarmee u uw mobiliteitsbeleid weer helemaal up-to-date kunt maken passend bij de doelstelling van de organisatie.

> Meer informatie

Sale & Lease Back

Bij Sale & Lease Back verkoopt u uw bestaande wagenpark aan ProLease, om deze vervolgens weer terug te leasen. ProLease wordt juridisch eigenaar van de auto's terwijl u en uw medewerkers onbezorgd door kunnen blijven rijden in de 'eigen' auto. Via deze manier kunt u op korte termijn werkkapitaal verschaffen aan uw onderneming en draagt u het operationeel beheer rondom uw wagenpark over aan de specialisten van ProLease.

> Meer informatie

Laadoplossingen

ProLease werkt al een aantal jaren samen met Ecotap. Of het nu om een thuislader of lader voor bij uw bedrijf gaat, Ecotap zet voor onze klanten de nieuwste technieken in om daarbij het allerbeste te verwezenlijken: sneller, slimmer, innovatiever, mooier en duurzamer.

Wij kunnen u, samen met Ecotap, adviseren en faciliteren bij de aanschaf en installatie van een laadpaal bij u thuis. ProLease biedt u hierbij de mogelijkheid om de aanschafkosten en aanvullende diensten op te nemen in het leasetarief.

> Meer informatie

Connected Mobility

Alle leaseauto’s van ProLease kunnen voorzien worden van een telematica dongel. Hiervoor werkt ProLease al een aantal jaar samen met Moove, een expert op het gebied van innovatieve automotive telematica oplossingen. Het beheren en managen van een wagenpark kan soms een hele klus zijn. Denk hierbij aan het efficiënt inzetten van uw bedrijfswagens of het verbeteren van het rijgedrag van de berijders. Met ProLease Connected Mobility bieden wij een state-of-the-art telematica oplossing voor onze klanten die hun mobiliteit nog slimmer willen managen.

> Meer informatie

E-mobilityplan

Een e-bike via E-mobility Plan is een gezonde en maatschappelijk verantwoorde arbeidsvoorwaarde. Wanneer uw medewerkers de auto laten staan is dat niet alleen binnen het MVO beleid interessant, maar het kan ook een flinke kostenbesparing opleveren. Uw medewerkers hebben minder reistijd in drukke steden, geen parkeerkosten, geen files en het past ook nog in een gezondere levensstijl. Voordelig, duurzaam, zonder files van en naar het werk rijden en tegelijkertijd kosten besparen? Met E-mobility Plan profiteert uw organisatie van al deze voordelen.

> Meer informatie