Greenbox

Alle leaseauto’s van ProLease kunnen in principe voorzien worden van een Greenbox. Dit is een boordcomputer die ProLease tegen geringe meerprijs in iedere auto kan plaatsen. Deze innovatieve boordcomputer biedt oplossingen om uw wagenpark efficiënter, veiliger en voordeliger te beheren onder meer middels de volgende toepassingen:

Brandstof besparen / Brandstofverbruik verlagen
De Connected Fuel module maakt brandstofverbruik inzichtelijk op basis van de daadwerkelijk getankte liters brandstof versus de gereden kilometers. Dit verbruik wordt vervolgens afgezet tegen het gemiddelde brandstofverbruik van soortgelijke auto’s in Nederland én de overige auto’s in uw wagenpark. Hiermee wordt in een overzicht duidelijk op welke auto’s u kosten kan besparen. De te realiseren besparing in brandstofkosten is gemiddeld tussen de 7% en 10% per auto afhankelijk van het type auto.

Verkeersveiligheid verhogen

Middels de Connected Safety module wordt het rijgedrag van de bestuurder nauwkeurig gemonitord op cruciale onderdelen (snelheid, remgedrag, G-krachten, etc.). Hieruit komt een rapportcijfer wat gebruikt kan worden om het feitelijke rijgedrag van rijders objectief te vergelijken en te verbeteren. Ook het gebruik van de mobiele telefoon tijdens het rijden kan worden gemeten en gemakkelijk aan banden worden gelegd. Uiteraard is ook hier alles eenvoudig te beheren via op maat gemaakte rapportages.

Ritregistratie
Met de boordcomputer wordt een fiscaal sluitende ritregistratie bijgehouden die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Hiervoor is tevens een handige app beschikbaar waarmee u uw rittenregistratie nog eenvoudiger kan beheren en waarmee kan worden geswitcht tussen privé en zakelijke ritten.

Carsharing / auto delen

ProLease biedt tevens een all-in oplossing om het delen van een auto te vergemakkelijken. Middels Bluetooth technologie kan de auto met een speciaal hiervoor ontwikkelde App worden ver- of ontgrendeld. De sleutel van de auto is veilig opgeborgen in de auto. Tevens voorziet de oplossing in een eenvoudig te gebruiken online reserveringssysteem. U heeft geen sleutelmanagement meer en het systeem genereert een sluitende ritregistratie.

Fleetmanagement

De Fleetmanagement module biedt de wagenparkbeheerder relevante informatie op gebieden zoals voertuigbeheer, realtime kilometerstanden, urenverantwoording, motordiagnoses met alerts naar de wagenparkbeheerder.

Uiteraard voldoen alle diensten van de Greenbox aan de Algemene Verordening
Gegevensbescherming (AVG).

Hebben wij uw interesse gewekt?
Laat uw gegevens dan hieronder achter. Onze mobiliteitsadviseur neemt dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.