ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

Aanvullende diensten

Naast een volledig leaseassortiment dat uiteenloopt van Full Service Lease en ShortLease tot en met Verhuur, beschikt ProLease over een aantal aanvullende diensten. Onze voordelen leveren u aantrekkelijke besparingen op.

Brandstofbeheer

ProLease regelt een brandstofpas klantspecifiek in met het verbruiksniveau en controle op het verbruik. Met gericht advies over de soort brandstof en het tankgedrag realiseert u een interessante kostenbesparing en een betere budgettering van het brandstofvoorschot.

Parkeerservice

U ontvangt een parkeerpas waarmee u in de aangesloten parkeergarages kunt betalen. De betaling en administratieve afhandeling gaat via ProLease en wordt via een maandelijkse afrekening of via het mobiliteitsbudget verrekend.

Fiscale kilometerregistratie

Veel leaseauto’s worden alleen zakelijk gebruikt. Om bijtelling via de belasting te voorkomen dient bij de verklaring ‘geen privégebruik’ een sluitende kilometerregistratie overlegd worden. Via de Greenbox kan ProLease hiervoor zorgen. Uitgebreide informatie leest u hier.

Stallingservice

Maakt een medewerker, bijvoorbeeld door verblijf in het buitenland, geruime tijd geen gebruik van zijn leaseauto? Dan kan ProLease de verzekering en wegenbelasting tijdelijk opschorten. Hierdoor wordt het maandelijkse leasebedrag aanzienlijk verlaagd.

Track & Trace service

Voor de verzekering van auto’s vanaf € 60.000,- inclusief BTW verplicht ProLease deze auto’s uit te rusten met een zogenaamd Track & Trace systeem. De Greenbox van ProLease is hier standaard op voorbereid en voor een gering maandbedrag is deze te upgraden naar een gecertificeerd track & trace systeem. Deze service is ook interessant om de locatie van serviceauto’s en poolauto’s te bepalen.

Inruilservice

Als een medewerker overstapt van een eigen auto naar een leaseauto, blijft hij/zij vaak met de eigen auto zitten. In de regel zijn autobedrijven hier niet erg in geïnteresseerd. Daarom biedt ProLease bij het afsluiten van een nieuw leasecontract uw medewerker aan de inruil en verkoop van zijn auto te verzorgen.

Chauffeurservice

Met de chauffeurservice van ProLease maakt u van reistijd werktijd. Of relaxtijd, wat u maar wilt! Op afroep is een chauffeur beschikbaar. Deze chauffeur is goed opgeleid en is een visitekaartje voor uw bedrijf.

Vraag direct een
offerte aan