ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

PROLEASE ONDERHOUD SERVICE

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto in goede conditie blijft. Als berijder bent u verantwoordelijk voor het op tijd laten uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Controleer daarnaast zelf tussentijds met regelmaat het niveau van de vloeistoffen (oliepeil, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof).
In de handleiding van uw auto vindt u informatie over de frequentie en het type motorolie, die u tussentijds moet bijvullen.

ProLease Onderhoud Service

Het periodiek onderhoud dient uitgevoerd te worden bij een door ProLease  geselecteerde reparateur. Wij verzoeken u het onderhoud van uw auto te laten uitvoeren conform de door de fabrikant opgegeven onderhoudsintervallen. In de meeste gevallen geeft de boordcomputer van uw auto aan wanneer er onderhoud uitgevoerd dient te worden. Indien dit niet het geval is kunt u deze informatie terugvinden in het instructieboekje van uw auto. 
 
Voor reparatie en onderhoud maakt u gebruik van de ProLease Onderhoud Service. Bijkomend voordeel is dat uw auto op een locatie naar keuze wordt opgehaald en aan het einde van de dag weer gewassen aan u wordt afgeleverd. Deze haal- en brengservice wordt kosteloos door ProLease verzorgd. U kunt een afspraak inplannen via de afspraakplanner op onze website.

PLAN AFSPRAAK

Via de afspraakplanner kunt u ook aangeven of u een vervangende auto wenst. Let op: het is niet vanzelfsprekend dat vervangend vervoer gedekt is binnen uw leasecontract. Twijfelt u hierover? Bel ProLease op 073 6487023 of mail naar onderhoud@prolease.nl. Zijn er bepaalde zaken waar de reparateur extra aandacht aan dient te schenken of heeft u specifieke wensen? Maak dit kenbaar in het vrije tekstveld in de online afspraakplanner.  

Onze reparateurs zullen uw auto alle aandacht en zorg geven, zodat u op een prettige en veilige manier gebruik kunt blijven maken van uw voertuig. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Bel ProLease op telefoonnummer 073 6487028.

APK


Uw auto dient altijd wettelijk APK goedgekeurd te zijn. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De gebruiker van het voertuig is zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van het voertuig. Op de website van het RDW vindt u meer informatie over de APK.