ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

Banden

Bij een te lage bandenspanning is de remweg van uw auto aanzienlijk langer. Het rijcomfort bij een juiste bandenspanning is hoger - bijvoorbeeld bij drempels - én u bespaart op brandstof! Een goede bandenspanning betekent meer veiligheid en een zuiniger verbruik van uw leaseauto. De juiste bandenspanning vindt u terug in de handleiding van uw auto.

Vervanging banden


De wettelijke vervangingsnorm van autobanden is 1,6 mm profiel. In verband met de veiligheid laat ProLease ze vervangen bij een profiel van minder dan 2 mm. Voor vervanging of controle van uw banden kunt u terecht bij de dichtsbijzijnde Bandenprof vestiging.

Plan direct een afspraak, klik hier.

Let op: als de banden voortijdig vervangen worden door overmatige slijtage, door canvasbreuk of door een inrijding? Dan zijn de kosten voor rekening van u of voor de contractant. Bij een lekke band bent u als berijder zelf verantwoordelijk voor het verwisselen van het reservewiel. Heeft u geen reservewiel? Neem dan contact op met de ProLease alarmcentrale.Winterbanden


Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat winterbanden een positieve invloed hebben op het weggedrag en de veiligheid bij een temperatuur beneden 7 graden celcius. Vraag ProLease naar de mogelijkheden om winterbanden voordelig in uw contract op te nemen.Download hier de winterbandenregeling van ProLease.