ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

Autobestelling en levering

Auto bestellen


Als de offerte door u en de contractant is goedgekeurd, maakt ProLease het definitieve leasecontract op. Op het moment dat wij dit contract ondertekend retour ontvangen, plaatsen wij de bestelling van de door u gewenste auto.

Dealerkeuze


ProLease heeft een aantal dealers geselecteerd waarmee wordt samengewerkt en waar u uw nieuwe auto mag bestellen. De leveringsvoorwaarden en kortingen bespreken wij met de betreffende dealer waar u een auto uitgezocht heeft.   


Levertijd


Op de bestelbevestiging die u van ProLease ontvangt, staat wanneer u de auto van de dealer kunt verwachten. De gemiddelde levertijd is 8 tot 12 weken. Om deze periode te overbruggen kunnen wij een voorloopauto leveren.Autodocumenten


Bij overdracht van de auto ontvangt u van de dealer of chauffeur voor akkoord een afleveringsformulier. Controleer hierbij:
    

  • Het aantal sleutels
  • De kilometerstand
    
  • De bestelde opties en accessoires    
  • De juiste afleverdatumDe kentekencard, groene kaart en een (eventuele) brandstofpas ontvangt u enkele dagen later via de post.

Wij adviseren u de richtlijnen van de autofabrikant over het inrijden van de auto op te volgen. Controleer consequent het oliepeil en de bandenspanning, en kijk wanneer de auto de eerste onderhoudsbeurt nodig heeft.Wie mag er in uw auto rijden?


De contractant bepaalt wie er in uw auto mag rijden. ProLease stelt als enige voorwaarde dat een berijder over een in Nederland geldig rijbewijs beschikt. Meer informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.