ZOEKEN
MENU

WIJ HELPEN U GRAAG!
Bereikbaar op werkdagen
van 08.00 - 17.30 uur

073 - 648 70 20

NIEUWS

ProLease Grote Prijs van Brabant

ProLease Grote Prijs van Brabant

ProLease en veldrijden, een sportieve combinatie! Sinds de oprichting is ProLease nauw betrokken bij het veldrijden in de provincie Noord-Brabant. Als sponsor en deelnemer aan talloze veldritten.

Met trots melden wij dat ProLease zich voor drie jaar verbonden heeft aan een nieuw groots wielerspektakel: 

ProLease Grote Prijs van BrabantAankomend weekend (11 t/m 13 november) zal er een nieuw driedaags internationaal wielerevenement plaatsvinden in het Autotron van Rosmalen. ProLease heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de internationale veldrit: ProLease Grote Prijs van Brabant, welke plaatsvindt op zaterdag 12 november.

Naast de veldrit op zaterdag, waarin nationale en internationale toppers deelnemen, is er drie dagen lang een fantastisch wielerevenement in het Autotron, zoals het nieuw opgezette 3 daags festival “Wielerpassie”, wielrengala “verkiezing van Wielrenner van het jaar” en op zondag een veldtoertocht waarin deelnemers samen rijden met profrenners door het prachtige bosrijke gebied rondom het Autotron.

Het samenbrengen van de ProLease Grote Prijs van Brabant, het festival Wielerpassie, het Wielergala, de clinics en de veldtoertocht is uniek. Naar verwachting bezoeken maar liefst 15.000 mensen dit spektakel!

Het drie daags in- en outdoor event “Wielerpassie” bruist van de activiteiten. Van het maken van testritten tot fietsmetingen, van het volgen van workshops tot lekker en gezond eten bij de “rollende keukens” en debatteren in het wielercafé. Wielerpassie biedt dan ook alles voor de wielersport: van wielrennen, veldrijden, cross, BMX tot het rijden met sportieve E-Bikes. Smaakmakers op deze Wielerpassie beurs zijn een wielertheater, in- en outdoor testparcours, krachthonk, renners bus en volgwagens, workshops enz.! Dé ontmoetingsplaats voor profrenners, wielerliefhebbers en wielerfans.

Koop hier je tickets voor WielerPassie 2016. Je kan per dag kaarten kopen, maar er is ook een passe-partout, een ticket voor alle drie de dagen te koop. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang, mits onder begeleiding van een volwassene, gratis. ProLease is aanwezig op deze beurs, kom langs en ontvang een leuke attentie.